WordPress Hosting

Websites hebben een webhostingpakket nodig waarvandaan de site operationeel is. Dit is vergelijkbaar met de principe dat een bedrijf vanuit een kantoor draait. WordPress Hosting, is een hostingpakket die voorbereidt is op de eisen die men stelt om een eenvoudige website te laten functioneren. De installatie, configuratie en vormgeving hiervan liggen in de meeste gevallen bij een webdesigner. Heeft u een webdesigner nodig? Maatwerk Hosting & Design verzorgt deze diensten ook op maat. Managed WordPress Hosting is ideaal voor iemand die geen technische kennis heeft van servers en configuratie hiervan.

SSL Certificaten

Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Als je kiest voor de meest uitgebreide controle (EV) zien de bezoekers van je website een groene adresbalk met je bedrijfsgegevens. Zo weten ze meteen met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet.


[rpt name="ssl"]

Domeinnaam registreren

Een domeinnaam is eigenlijk vergelijkbaar met uw bedrijfsnaam. Het is een naam wat herkenbaar is voor uw bezoekers en wat makkelijk te benaderen valt. Een domeinnaam registreert u eenmalig, waarna u deze jaarlijks moet verlengen. Domeinnaam registreren of verhuizen? Neem gerust contact op, dit kan binnen een paar uur geregeld zijn. Domeinregistraties beginnen bij € 5,99* per jaar. (* .nl domeinnaam)